Tekeningenzo.nl
Anne Barbara Graauw

0575 - 51 16 17


email:

info(apenstaartje)

tekeningenzo.nl

 

Neem contact op

Social Media

Algemene informatie

U kunt mij bereiken op:

 

Telefoon:

0575-51 16 17

 

Helaas heb ik geen nummervermelder of voicemail, zodat ik niet kan zien of iemand mij gebeld heeft. Bij geen gehoor s.v.p. op een ander moment nogmaals bellen (mag ook s' avonds) of een email sturen naar

 

info(apenstaartje)tekeningenzo.nl

 

Adres:

Rembrandtstraat 40 (tevens leslokatie)

7204BX Zutphen

 

INFORMATIE M.B.T. TEKENCURSUSSEN

1

Aanmelden (inschrijven) voor de tekencursus kan door een email te sturen of te bellen.

Vermeld daarbij altijd het volgende:

- naam, adres, telefoonnummer e.d.

- welke cursus je wilt volgen.

- je voorkeur voor welke lesdag, met evt. en 2e keus voor als die eerste voorkeusdag al vol is.

 

2

Ik stuur je een email ter bevestiging van je inschrijving. De inschrijving wordt definitief door overmaking van het cursusgeld op bankrek.nr. NL 85 SNSB 0926006703 t.n.v. A.B. Graauw onder vermelding van het toegestuurde factuurnummer.

3

De inschrijving voor de cursussen en workshops sluit 10 werkdagen voor aanvang. Dus meld je tijdig aan! Zodra duidelijk is of een cursus of workshop niet door kan gaan, bijvoorbeeld i.v.m. te weinig aanmeldingen, bericht ik alle betreffende deelnemers daarover. Dat gebeurt uiterlijk na de sluitingstermijn voor inschrijving. Mocht het zo zijn dat er geen passend alternatief op een andere dag kan worden geboden, dan wordt het volledige cursusbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.         

4

Ziekte of andere vormen van verhindering van een cursist zijn geen reden voor restitutie van (een gedeelte van) het lesgeld. In vooraf overleg met mij is het in principe mogelijk om een gemiste les van de cursus in te halen op een andere dag in dezelfde week, mits daar voldoende plaats en ruimte is. Het is niet mogelijk gemiste lessen in een andere periode in te halen.

Mocht ikzelf onverhoopt een les moeten afzeggen, dan zorg ik voor een alternatieve inhaaldag, zoveel mogelijk op dezelfde dag (bijvoorbeeld een week later)

6

Op alle lesmaterialen, tekeningen en aanverwant beeldmaterial gemaakt door Tekeningenzo en welke aangeboden worden in de lessen is het auteurs rechtelijk copyright van toepassing. Het is niet toegestaan deze te publiceren, kopieren of anderzijds te worden gebruikt zonder schriftelijk toestemming van Tekeningenzo.

5

Neem gerust contact met mij op als je een vraag hebt.

 

 

BESTELLINGEN

Alle tekeningen, linodrukken en reproducties op deze site zijn via email te bestellen. (met uitzondering van de voorbeelden van portrettekeningen van mensen en dieren) Tekeningen worden standaard geleverd met passe partout en indien vermeld Scanstick plakkarton en/of lijst.

 

PRIJZEN

Alle op de site vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorgkosten. 

 

BETALING

U kunt het bestelde gratis afhalen te Zutphen (geen pin mogelijkheid), of het tegen kosten laten bezorgen.
De bezorgkosten voor tekenpakketten zijn € 4,95 (per verzending, dus niet per pakket).
Over het totaalbedrag van uw bestelling en eventuele bozorgkosten ontvangt u altijd eerst bericht via email.
Indien u een bestelling wilt laten opsturen dient deze altijd eerst te zijn betaald alvorens het wordt opgestuurd.

 

LEVERTIJDEN & VERZENDING

Bestellingen worden zodra de betaling binnen binnen 1 a 2 dagen verzonden. Tekenpakketten worden in een brievenbusdoosje opgestuurd, opdat de bestelling kreukvrij aankomt en u niet thuis hoeft te zijn als deze geleverd wordt. U ontvangt vervolgens een email met track and trace code opdat u de verzending kunt volgen.