Tekeningenzo.nl
Anne Barbara Graauw

0575 - 51 16 17


email:

info(apenstaartje)

tekeningenzo.nl

 

Neem contact op

Cursisten pagina

Tekenpakketten

 

Met de tekenpakketten van Tekeningenzo kan je zelf aan de slag!

 

Een pakket bestaat uit:

 

1. stappenplan/beschrijving met tekst en afbeeldingen om stapsgewijs d.m.v.  uitleg, tips en trucs naar het eindresultaat toe te tekenen.

2. twee tekenvellen (A4 formaat) met daarop de lijntekening van de te tekenen afbeelding (heel licht grijze lijnen, overtrekken/natekenen is dus niet nodig) Eén vel is om te oefenen, de ander is 'het net'.

3. foto van de te tekenen afbeelding

4. 2 tekenkartonnetjes

 

De opdrachten gaan uit van potloden van Faber Castell, alle benodigde kleurnummers staan aangegeven in het stappenplan. De potloden zijn niet in het pakket inbegrepen. Ze zijn bij te bestellen voor € 1,75 per potlood. Het aantal benodigde potloden verschilt per opdracht. Alle tekeningen (tenzij anders vermeld) worden getekend op een vel van A4 formaat. Zie onderaan deze pagina voor het overzicht van alle tekenpakketten. Klik op de afbeelding om de tekening te bekijken. 

 

Prijs: €10,- per pakket.

 

Verzendkosten: € 4,95 (A4 formaat) of € 6,95 (A3 formaat)

 

Bestellen: Het is helaas nog niet mogelijk via de site te betalen. Stuur mij een email, en ik mail je de factuur toe. Na betaling wordt de bestelling toegezonden.

 

 

Nieuw!

 

* Nieuw in de collectie, om je lekker van de straat te houden: A3 formaat tekeningen!

 

Deze specials zijn uitgebreid beschreven en met extra grote afbeeldingen.

De pakketten zijn qua inhoud gelijk aan die van de A4 formaat pakketten, alleen de tekenvellen zijn bij deze op A3 formaat.

 

Prijs: € 16,- per pakket

 

Verzendkosten: € 6,95

 

Bestellen: Het is helaas nog niet mogelijk via de site te betalen. Stuur mij een email, en ik mail je de factuur toe. Na betaling wordt de bestelling toegezonden.

 

 

Klik op het plaatje voor een vergroting!